Guide for HLTHY
====
Gå till ditt namn uppe till vänster.
Då ser du att ditt namn är förbockat men att du även kan bocka för en kollega.
Bocka för önskad kollega.
Så här ser det ut när du har båda kalendrarna förbockade
Nu visas två personers kalendrar.
Klicka på det block som du önskar flytta - se det lila blocket nere till höger.
Klicka och dra blocket in till din kollegas kalender. Du ser på initialerna där uppe vem som är vem.
Du kan även flytta det till en annan tid. Tiden på blocket ändras till där du släpper det.
Ändrar du tiden. Glöm i så fall inte att skicka ut en ny bekräftelse till patienten.
Om du nu går tillbaka till menyn där du klickade i bådas kalendrar
Klicka ur det ena namnet. Så ser du att besöksblocket nu ligger i den kalendern som du flyttade blocket till.
Bockar du åter för ditt namn så att din kalender återigen visas ser du att besöksblocket som du flyttade är borta.










